Select Page

Marta Lloret, regidora de Joventut, ha donat a conèixer un nou projecte oferit des de l’IVAJ. Una lectura oberta interactiva, que arriba a Altea el pròxim 31 d’octubre. Està dirigit a joves de 12 a 17 anys, que es dividiran en grups de 4 a 8 persones.

Esta activitat rep el nom de “La Fórmula Secreta” i està basada en el llibre “Efecte Frankenstein” de l’alacantina Elia Barceló. Es tracta d’una invitació al joc, al viatge lector, a l’aventura literària. Una autèntica experiència col·laborativa i participativa, amb activitats virtuals i presencials, on els lectors i les lectores es convertiran en protagonistes.

L’edil ha assenyalat que “per a dur a terme esta activitat, no és necessari llegir abans el llibre ‘Efecte Frankenstein’. Encara que si voleu llegir-ho, està en format digital i podreu llogar en qualsevol Biblioteca Municipal d’Altea. Els que no siguen socis hauran de fer-se el carnet de la biblioteca per a poder fer el préstec a través de la e-biblio”.

L’inici d’este projecte serà amb una activitat presencial de motivació escape room, que tindrá lloc al Centro Juvenil d’Altea. Com ha explicat l’edil, “servirà de punt de partida al viatge lector que emprendran els i les joves de forma virtual i que es durà a terme durant el mes de novembre, de manera que mentre descobreixen progressivament tots els misteris, aconseguiran ‘La Fórmula Secreta’”.

Les inscripcions es poden realitzar telefonant al 627 472 083 o enviant un correu electrònic a joventut@altea.es. L’activitat és totalment gratuïta.

Pin It on Pinterest