Select Page

“Amb el Nom d’Altea” és la tercera proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius del 2019 i com el seu propi nom indica, consisteix en crear una escultura amb el nom del municipi. Des de la Regidoria de Participació Ciutadana, la seua responsable, Maria Antonia Laviós, anuncia la posada en marxa del concurs que farà realitat el projecte.

Com recorda l’edil, “Amb el Nom d’Altea és una de les propostes finalistes dels últims Pressupostos Participatius al costat del de remodelació del Pont de Moncau, que va quedar en primer lloc i millora del barri de Cap Blanch, en segon lloc”. “Iniciats ja els dos primers projectes, ara presentem les bases per donar inici al concurs que portarà a la posada en marxa del projecte Amb el Nom d’Altea”. Ha afegit Laviós.

“El concurs consisteix en crear una escultura que s’ubicarà a la via pública d’Altea com a reclam turístic; a l’igual que tenen moltes ciutats conegudes com Amsterdam o Gijón, en què l’escultura amb el nom de la ciutat atrau els turistes per fotografiar-se amb ella”; com explica la regidora.

“Les persones interessades a presentar les seues idees per a l’escultura poden trobar les bases per participar en el concurs al web de l’Ajuntament.

El guanyador o la guanyadora del concurs rebrà un premi de 600€ “; ha conclòs Maria Antonia Laviós, responsable municipal de Participació Ciutadana.

Pin It on Pinterest