Select Page

La iniciativa de Participació Ciutadana i Projectes Europeus “Participar per teixir el futur”, emmarcada en la difusió de l’Agenda 2030 i els ODS a l’àmbit local, ha dut a terme este matí el lliurament de obsequis als xiquets i xiquetes participants al concurs de dibuix “Una idea verda per a Altea”.

Com explica l’edil d’àrea, Maria A. Laviós han participat este concurs de dibuix prop de 130 alumnes de 3r de Primària de les escoles CEIP El Blanquinal, CEIP Les Rotes, CEIP l’Olla i CEIP Altea la Vella. “Esta participació és un clar exemple del compromís dels més joves amb la sostenibilitat i la protecció del medi ambient”, ha declarat Laviós.

Durant l´acte de lliurament, conduït per l´edil de Participació i Projectes Europeus, Mari Laviós, s´ha fet entrega d´un dibuix emmarcat als guanyadors i d´un kit de material escolar, a més d´una llibreta a tots els participants. També s’ha reconegut el treball i la col·laboració de les escoles amb un diploma per a cada classe. “Este reconeixement no només valora el treball dels i les guanyadores, sinó també lʻesforç i la implicació de tots els xiquets i xiquetes participants en la construcció dʻun futur més sostenible per a Altea”; ha matisat la regidora.

“Des del projecte Governança per al Desenvolupament Sostenible Altea 2030, la iniciativa Participar per teixir el futur destaca la importància de fomentar la participació ciutadana des de la infància per assolir un desenvolupament sostenible a llarg termini. La creativitat i la sensibilitat dels xiquets i xiquetes són claus per identificar solucions innovadores als reptes ambientals i socials del món actual”. Ha destacat la responsable municipal de Participació Ciutadana i Projectes Europeus.

Maria A. Laviós ha acabat agraint a tots els xiquets i xiquetes participants “el seu compromís i dedicació a l’elaboració dels dibuixos i la seua contribució a la consecució d’un futur més sostenible”.

 

Pin It on Pinterest