Select Page

La Regidoria de Participació Ciutadana, dirigida per Maria Antonia Laviós, ha posat en marxa  un curs gratuït per a les associacions de la localitat, l’objectiu de la qual és posar al dia les obligacions documentals i procedimentals de les agrupacions. El taller pràctic serà impartit per la Fundació Horta Sud a la Casa de Cultura dimecres que ve 30 de novembre amb horari de vesprada, 17.30 a 20.30 hores.

“Des de Participació Ciutadana volem ajudar al nostre teixit associatiu i per a això, hem contactat amb la Fundació Horta Sud, que són pioners en teixit associatiu i porten molts anys ajudant a les associacions en tot el referent a obligacions documentals, ajudant també a formar-se entre ells i cooperar” ha assenyalat la responsable de l’àrea, Maria Antonia Laviós.

El taller pràctic s’impartirà en la primera planta de la Casa de Cultura. Des de la Fundació Horta Sud recomanen a les associacions interessades que porten la documentació i una carpeta amb els papers al dia, identificats i arxivats. Així, podran revisar la documentació legal que els fa falta i poder posar al dia els desactualizats.

“En el curs s’explicarà cada document i la seua funció, a més, posaran al dia a les associacions alteanes sobre les seues obligacions documentals”, ha finalitzat l’edil.

Pin It on Pinterest