Select Page

José Luís León Gascón, responsable de la Regidoria de Sanitat i Benestar Animal, ha presentat la Campanya Municipal de Vacunació 2020, adreçada a tots els gossos de la localitat. “Esta campanya compta amb la col·laboració de sis de les set clíniques privades de veterinàries i veterinaris d’Altea i Altea la Vella”; ha assenyalat l’edil.

Segons ha comentat el regidor, “es pretén conscienciar de la vacunació dels animals domèstics una vegada a l’any i per això des de la regidoria se li donarà a esta campanya la màxima difusió possible”.

“La vacuna de la ràbia i la desparasitació s’ha acordat entre totes les clíniques en un preu de 20€ i es podrà realitzar des del proper dia 16 de juliol fins a l’1 d’agost, també des del 9 de novembre al 14 del mateix mes “; ha afegit el responsable municipal d’àrea.

León Gascón ha posat en relleu “la gran disposició i col·laboració que tots els professionals veterinaris han posat en esta i altres accions futures per a la localitat”; així com ha declarat estar satisfet per la “bona comunicació entre les clíniques i l’ajuntament de la localitat”. “És fàcil treballar amb professionals que busquen el benestar animal per a la localitat i els seus ciutadans”; ha apuntat el regidor.

Esta vacuna antiràbica i la resta de tractaments veterinaris, es duran a terme per mitjà de serveis veterinaris privats que, a través de cita prèvia, atendran les mascotes que així ho requerisquen. La clíniques recorden que s’haurà d’assistir a la cita amb mascareta.

L’edil José Luis León Gascón ha volgut recordar que és obligatori que l’animal estiga identificat amb microxip abans de la vacunació, de manera que si no té microxip, caldria implantar prèviament el xip com marca la Llei 4/1094.

Una de les recomanacions realitzades per l’edil és la de consultar amb cadascuna de les clíniques dels preus de xipat per a cada animal domèstic ja siga gos, gat o fura. El xip s’ha de posar a partir dels 3 mesos d’edat de l’animal.

Les clíniques participants en esta Campanya Municipal de Vacunació són:

Altea: Clínica Veterinaria La Pau, tel. 96 688 27 19; Clínica El Port tel. 96 688 12 jun; Clínica veterinària Algar, tel. 96 584 58 90 i Hospital veterinari Althaia, tel. 96 688 01 57

Altea la Vella; Medivet Altea, tel. 96 584 71 15 i Clínica Veterinària Altea la Vella, tel. 96 584 63 12

Pin It on Pinterest