Select Page

La jornada tindrà lloc el pròxim 15 de desembre en el CEAM

El pròxim 15 de desembre tindrà lloc la jornada especial de donació nadalenca ‘Aquest Nadal, el millor regal està en el teu’, organitzat pel Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Altea, sota el seu departament de Sanitat. Les donacions es duran a terme en el CEAM en horari de vesprada, 16.30 a 20.30. Així ho han donat a conéixer l’edil de Sanitat, José Luis León Gascón.

En paraules de l’edil, “vull agrair a la població la donació d’un bé tan preuat i insubstituïble com és la sang”; ha afegit el responsable municipal de Sanitat. Qui ha anunciat que la regidoria obsequiarà amb un detall als donants.

Es pot donar sang si tens entre 18 i 65 anys, estant bé de salut i pesant més de 50Kg, no és necessari acudir en dejú. Com ha indicat el Departament de Transfusions de la CV, qui ha apel·lat a la implicació dels joves perquè d’ells depén el futur i ha recordat que es pot donar sang tres vegades en un any.

“Encara que Altea és un municipi solidari cal recordar que es necessita sang i aquesta és una bona ocasió per a donar, a més amb la donació pots salvar fins a tres vides”; ha conclòs José Luis León Gascón.

Pin It on Pinterest