Select Page

A partir del pròxim 24 de maig, Altea se sumarà als punts de vacunació massiva establerts per la Conselleria de Sanitat. Així ho ha donat a conèixer el regidor de Sanitat, José Luis León Gascón.

Este punt de vacunació massiva a Altea ha sigut fixat en el Centre Juvenil, al costat de la Plaça dels Esports, al què hauran d’acudir les persones citades per la mateixa Conselleria a través de SMS o telefonada.

Com ha recomanat León Gascón, “és important que els usuaris estiguen pendents del seu telèfon mòbil per si reben un missatge citant-los per a la vacuna o els telefonen en el cas de tractar-se d’un telèfon fix”.

Una vegada més, el regidor ha explicat que si es volen actualitzar les dades de contacte al SIP s’ha de realitzar a través del enllaç http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto

Amb este nou punt de vacunació massiva a Altea, l’administració de la vacuna en el municipi es durà a terme en dos llocs: el Centre de Salut, en el qual ja es venia administrant i a partir del 24 de maig també al Centre Juvenil. En este segon cas, l’entrada serà des de la Plaça dels Esports i eixida a la plaça situada entre el Centre Juvenil i la N-332.

Pin It on Pinterest