Select Page

El regidor de Sanitat, al costat de Creu Roja Altea, aconsegueixen conjuminar esforços comptant amb l’Associació Espanyola contra el Càncer per a llançar aquesta campanya de prevenció i sensibilització

El regidor de Sanitat, José Luis León Gascón, juntament amb els responsables locals de Creu Roja, i en col·laboració amb l’Associació Espanyola contra el Càncer desenvolupen la campanya de prevenció i sensibilització contra el melanoma. León Gascón insisteix en els danys que pot generar una mala informació i per això vol donar visibilitat a aquest càncer i la necessitat d’estar ben informats dels danys que pot generar.

La campanya inclou una xarra col·loqui impartida per l’Associació Espanyola contra el Càncer en la qual es podran plantejar dubtes que seran resoltes per una experta en la matèria. La xarrada tindrà lloc el dimecres 20 de Juliol a les 11.00 hores en l’Assemblea Local de Creu Roja, situada al Carrer Consell núm. 6. La participació està subjecta a la reserva a través del wassap 647701874.

Així mateix es desenvoluparan accions de sensibilització al carrer, on oferir consells i informació que ajude a previndre aquesta malaltia. Els pròxims dimarts 19 i 26 de juliol en horari de 09.00 a 13.00 les dues organitzacions estaran a peu de carrer oferint recomanacions que contribuïsquen a disminuir la incidència d’aquesta mena de càncer entre la població.

D’altra banda, donades les dates en les quals estem i les altes temperatures que estem patint en aquests dies, s’aprofitarà també la campanya per a oferir consells sobre l’Onada de Calor.

Pin It on Pinterest