Select Page

Des d’esta setmana, alumnes dels diferents centres educatius d’Altea visiten les instal·lacions de la remodelada pista de pilota valenciana del complex esportiu municipal. En el dia d’ahir van ser els alumnes de 4t i 5è de Primària de Garganes els que van fer ús de la mateixa. En el  transcurs de les visites, els alumnes practiquen aquest esport baix la supervisió del monitor esportiu i ex pilotari professional Jaume Morales “Tato”.

Com ha explicat l’edil d’Esports, Pere Barber, “a petició dels propis centres, s’ha posat al servei dels mateixos la pista de pilota valenciana en què els alumnes practiquen aquest esport autòcton”. “A més, estem treballant en l’organització d’una lligueta de pilota entre els centres”, ha avançat Barber, qui ha valorat de forma molt positiva “que els centres educatius, a més d’instruir els alumnes en aquest esport tan nostre, els donen l’oportunitat de practicar-lo “.

L’edil d’Esports ha conclòs oferint a tots els centres educatius de la localitat l’ús del carrer de pilota valenciana. Un carrer que en els últims mesos ha patit una important remodelació consistent en el canvi de paviment per un antilliscant; la millora de la il·luminació i l’execució de la paret de rebot al fons del carrer amb una alçada de més de cinc metres de formigó i metall. Una actuació que ha suposat un cost de 83.000 €.

Pin It on Pinterest