Select Page

La regidoria d’Educació convoca una nova edició dels premis de finalització d’estudis que, com explica l’edil de l’àrea, Miguel de la Hoz: “la regidoria vol reconéixer l’esforç i la dedicació de l’alumnat empadronat a Altea, que durant el curs 2021/2022 ha obtingut els següents certificats acadèmics: el Títol de Batxillerat, Titule F.P. de Grau Mitjà o de Grau Superior, en centres docents públics”.Com a reconeixement al seu treball, constància i dedicació, el departament concedirà un premi de 100€ a cadascun dels premiats.

Per a poder accedir als premis, els candidats han d’estar empadronats a Altea amb una antiguitat mínima de dos anys, tindre com a màxim 30 anys complits durant l’any present i haver superat durant el curs 2021/2022 els ensenyaments de batxillerat o un cicle de formació professional de grau mitjà o superior. La presentació de sol·licituds serà de l’1 de juliol a l’1 d’agost mitjançant el Registre General d’Entrada de l’Ayuntamientoen les Oficines d’Atenció al Ciutadà o de manera telemàtica en www.altea.sedelectronica.es. (Sent aconsellable sol·licitar cita prèvia en www.altea.es/citaprevia en la via presencial)

“Amb aquests premis volem reconéixer l’esforç i dedicació de l’alumnat d’Altea durant el curs escolar”, explica de la Hoz, qui també afig que la incorporació dels cicles mitjans i superiors “és una manera de potenciar aquests estudis com una oportunitat digna que, en moltes ocasions, afavoreix la incorporació al mercat laboral”.

Les bases es podran consultar en els pròxims dies en l’apartat d’Educació de la pàgina web de l’Ajuntament d’Altea. (https://www.altea.es/regidories/educacio/)

Pin It on Pinterest