Select Page

El 25 de novembre es posa en marxa la nova Campanya de Vacunació Antiràbica, que tindrà fi el  dijous 28 de novembre. Així ho ha fet saber el regidor de Sanitat José Luís León Gascón, que ha destacat la necessitat de  que els animals estiguen vacunats.

La Campanya té un preu de 20 euros i inclou la vacuna, la desparasitació i una revisió general del gos. L’edil ha afegit que “és important tindre a les mascotes en bones condicions de salut, tant per a elles com per als que estan al seu voltant” i ha agraït la col·laboració dels centres veterinaris que han fet possible que es porte a terme la Campanya;  al temps que anima als propietaris dels animals a fer ús d’esta promoció amb la que es redueix el cost dels serveis.

Tots els interessats poden portar els seus gossos a: Clínica Veterinaria Algar, Clínica Veterinaria El Port, Clínica Veterinaria Altea, Clínica Veterinaria La Pau, Centro Veterinario Altea la Vella, Clínica Veterinaria Medivet i Hospital Veterinario Althaia.

Pin It on Pinterest