Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha donat a conèixer amb Vanessa Ferrer de Projectes Educatius, la nova edició de l’Escoleta de Nadal, amb diversitat d’activitats dirigides a alumnes de 3 a 12 anys de tots els CEIPs d’Altea. Els tallers es duran a terme a l’Escola d’Adults, de 09:00 a 14:00 hores, en els diferents dies programats. El preu complet és de 55 euros per a totes les activitats o de 8 euros per dia.

Els tallers, organitzats per la Regidoria d’Educació i Projectes Educatius donaran començament el 24 de desembre, on els alumnes realitzaran targetes nadalenques i visitaran a Papa Noel. El dimecres 26 de desembre es duran a terme jocs tradicionals i corones nadalenques per a penjar en la porta de casa. L’endemà els alumnes confeccionaran fermalls en un taller de feltre que tindrà lloc a Les Boqueres. El 28 de desembre i amb motiu del “Dia de l’Esport” els alumnes visitaran la ràdio per a cantar nadales. Com ha destacat Ferrer, “el 31 de desembre i per a acomiadar l’any, s’ha organitzat una festa d’any nou amb ball, ‘photocool’ i un taller de corbatins de paper”. El 2 de gener els alumnes assistiran al contacontes “Els Reis Mags”. El dijous 3 de gener s’ha organitzat un taller de cuina, on es faran galetes de nadal amb diferents formes per a l’ocasió. Finalment, el 4 de gener els alumnes aprendran a fer porta veles, a més d’anar a patinar.

L’edil ha explicat que “és una bona opció per als pares i mares que no poden compaginar el seu treball amb les vacances dels seus fills. I els més xicotets gaudeixen d’aquesta època de l’any amb diversitat d’activitats relacionades amb el nadal”.

Els pares que desitgen apuntar als seus fills hauran d’inscriure’ls prèviament telefonant al 619 021 920 o al 646 251 224, enviar un e-mail a projectes_educatius_altea@hotmail.com o acudir de forma presencial a l’Acadèmia de Projectes Educatius.

Pin It on Pinterest