Select Page

El municipi d’Altea comptarà amb un servei d’Escoleta de Nadal des del 23 de desembre fins al 5 de gener; segons informa l’edil d’Educació, Miguel de la Hoz, que en ressalta el caràcter conciliador.

L’Escoleta de Nadal està dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys que podran passar les vacances de Nadal fent activitats lúdiques i culturals a l’entorn d’Altea, de la mà de Gea Academy, a les instal·lacions de la FPA, Formació Permanent d’Adults.

L’horari d’assistència és de 09:00 a 14:00h, amb la possibilitat de sol·licitar l’ampliació d’horari de 08:00 a 09:00h, amb la matinera.

“Totes les activitats estan pensades per fomentar els valors d´igualtat i apreciació de la natura en un ambient divertit per als participants”, ha indicat l´edil, que afirma que “esta escola de Nadal es posa en marxa perquè les famílies compaginen els dies de vacances dels menors amb la feina dels adults i els xiquets i xiquetes puguen gaudir del nostre poble amb excursions i activitats”.

“Des de l´Ajuntament volem donar resposta a una de les necessitats més demandades pels pares i mares de la localitat”; ha assenyalat Miguel de la Hoz.

El preu de la inscripció és de 100€, l’assistència de 10 dies i 60€ la de 5 dies. Si s’inscriu més d’un membre de la família, el germà tindrà un descompte d’un 10%.

Per a més informació i reserves podeu telefonar al 667600027 o enviar un mail info@geacademy.es.

Les inscripcions es podran materialitzar fins al 20 de desembre.

Pin It on Pinterest