Select Page

S’entregaran premis per valor de més 2.000 euros.

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea ha organitzat un any més el seu Concurs d’Aparadors de Nadal amb la finalitat de crear un ambient acollidor i singular en totes les zones comercials de la localitat. Amb aquest concurs es fomenta la creativitat i la decoració dels comerços, bars, cafeteries o restaurants.

Hi haurà dues categories per a aquest concurs. D’una banda, comerços minoristes, i d’altra banda hotels, bars, restaurants o cafeteries. S’atorgaran tres premis per als guanyadors de cadascuna de les categories. El primer premi està dotat amb 500 € de compres en establiments d’Altea i dues setmanes de falques en Radi Altea valorades en 150 €; el segon premi està dotat amb 300 € de compres en establiments d’Altea i el tercer premi serà de 150 € de compres en establiments d’Altea.

“Continuem apostant pel consum local, pels nostres comerços, bars, restaurants i per això continuem posant en marxa iniciatives com aquest concurs d’aparadors que crea un ambient especial i anima a comprar. Anime a tots els establiments a continuar explotant la seua creativitat, estic segur que com en edicions anteriors hi haurà vertaderes obres d’art”, ha comentat en regidor de Comerç, Miguel de la Hoz.

Podran participar en aquest concurs tots els comerços minoristes que ho desitgen, igual que els bars, cafeteries o restaurants. Els interessats podran inscriure’s per telèfon en la Regidoria de Comerç (965841300) o per e-mail (altea.comerci@cv.gva.es) fins al 25 de novembre de 2022 a les 14 hores.

El jurat passarà pels diferents establiments els dies 5 i 7 de desembre a partir de les 16:30h per a valorar els aparadors. Es valorarà la composició, l’harmonia i equilibri, es tindrà en compte la utilització de materials reciclats i l’originalitat. Els establiments, que abans del 26 de novembre, presenten una memòria del procés d’elaboració, comptaran amb un punt extra.

Pin It on Pinterest