Select Page

El regidor de Sanitat, Diego Martínez, ha informat aquest matí de la posada en marxa, un any més, de la Campanya de Vacunació Antirràbica. Aquesta iniciativa donarà començament el 12 de novembre i es prolongarà fins al 16. El preu és de 20 euros i inclou la vacuna, desparasitació i una revisió general del gos.

Com ha destacat l’edil, “aquesta campanya és de vital importància per a qualsevol persona que tinga un gos a casa, és fonamental que aquests animals tinguen la vacuna posada, ja que d’això depèn l’estat de salubritat dels qui estiguen en contacte amb la nostra mascota”. I ha animat a tots els alteans i alteanes a participar de la campanya.

El regidor ha agraït “la col·laboració de totes les clíniques participants, en aquest cas, a la Clínica Veterinària Algar, Clínica Veterinària El Port, Clínica Veterinària Altea, Clínica Veterinària La Pau, Clínica Veterinària Medivet, Centre Veterinari Altea la Vella i a l’Hospital Veterinari Althaia, fent que aquesta campanya siga possible any rere any”.

Campanya Vacunació Antirràbica 2018

Pin It on Pinterest