Select Page

El CEIP Garganes ha sigut el primer a inocular les dosis

Durant aquest matí s’han començat a administrar la vacuna pediàtrica en els centres escolars d’Altea. El personal sanitari dels centres de salut de la localitat s’han desplaçat amb la unitat de DYA per a atendre els primers 100 xiquets i xiquetes de 10 i 11 anys.

El primer centre en el que s’han injectat les dosis ha sigut el CEIP Garganes. Segons el que s’ha establit en el calendari, les cites continuaran en Les Rotes, El Planet, L’Olla, Altea la Vella i finalitzaran en El Blanquinal a la fi de setmana. Passades les huit setmanes des de la primera inoculació, es tornaran a organitzar els torns dels centres educatius per part de la coordinació de vacunes de la localitat per a l’administració de la segona.

El regidor de Sanitat, José Luis León Gascón, ha sigut testimoni del moment, sobre el qual afirma que “els primers xiquets i xiquetes vacunades han estat tranquils i han animat als seus companys que estaven esperant que no tingueren por”. “És com si et pica un mosquit” descrivien alguns mentre esperaven asseguts durant els següents 15 minuts.

“La valoració del matí de hui a sigut molt positiva per als alumnes del CEIP Garganes i també per a les sanitàries, ja que han rebut per part dels xiquets una acceptació molt positiva i més somriures que llàgrimes”, conclou l’edil.

Pin It on Pinterest