Select Page

La Fira del Xicotet Format, situada al Portal Vell d’Altea i oberta fins al 2 de setembre en horari de 20:00 a 01:00h, va premiar ahir a un dels sis artistes amb els que ha comptat en esta primera edició amb jurat. L’elecció per part d’aquest a la millor obra va recaure a Israel Nicolás, qui va ser premiat amb 300 euros.

Dels sis estands, cada artista va presentar una obra, dificultant l’elecció dels guanyadors. Els artistes participants van ser Arianne de Nicola; Il·lustracions Cupcanvas, d’Alba Alcaraz; Israel Nicolás; Tachi, de Teresa Such; i L-Expósito, de Lorena Expósito.

El jurat va estar compost per Diego Zaragozí, regidor de Cultura; Vicenta Pérez, regidora d’Igualtat; Anna Alvado, regidora de Turisme; Arianne Burli, portaveu de CIPAL; Rocío Gómez regidora del PP i Ignaci Beltrán, que va actuar com a secretari.

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, va destacar a l’inici de la Fira que “enguany la componen sis autors, amb estils totalment diferents” i ha afegit que “la decisió va estar molt ajustada, perquè totes les obres eren de molta qualitat”.

Pin It on Pinterest