Select Page

L’activitat tindrà lloc el pròxim 5 de novembre en el Centre Juvenil d’Altea

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, dirigida per Marta Lloret, ha organitzat unes jornades d’oci cultural en la qual un any més, adults i xiquets podran gaudir d’un munt d’activitats relacionades amb els jocs de taula. En aquesta edició, moltes editorials faran demostracions dels seus jocs, per al delit dels assistents. L’esdeveniment de jocs de taula serà dissabte que ve 5 de novembre en el Centre Juvenil d’Altea, carrer La Tella s/n, i començarà a les 10.00 hores.

“Continuem treballant per a oferir alternatives d’oci a la joventut alteana. Aquest tipus d’activitats, a més de ser molt populars i divertides, fomenten el treball en equip i estimulen l’enginy. La Fira del Joc sempre és un èxit en el nostre municipi”, ha comentat Marta Lloret, regidora de Joventut.

Durant tot el dia es realitzaran tornejos, sortejos, activitats, tallers i els participants podran guanyar molts premis només per assistir i provar jocs. També hauran stands com la botiga de Jocs de la Taula Redona o Mcflay Samarretes, influencers i moltes sorpreses més. Els interessats i interessades ja poden reservar la seua entrada gratuïta en el codi QR del cartell o al següent link: https://entradas1.tomaticket.es/es/events/fira-del-joc (Tomaticket.es).

En la Fira del Joc els participants podran jugar als següents jocs de taula: Devir, Fava, Tranjis, Guerra de Mites, Falomir, SD, Games, Ludilo, 2 Tomatoe, Rocket Lemon, Mercuri, Tcgfactory, Bluembl3ee i Salt and pepper

“Vull recordar que el Centre Juvenil està obert per a l’atenció als i les joves als matins, i l’Ajuntament amb mi. En els nostres despatxos sempre seran benvinguts i poden enviar un mail a mlloret@altea.es per a consultar activitats” ha finalitzat Lloret.

Pin It on Pinterest