Select Page

Els joves alteans Ana Hernández Parra i Carlos Oliver Ferrándiz han estat els guanyadors del concurs proposat per la regidoria d’Agermanaments per formar part de la delegació alteana en Oxelösund, on tindrà lloc la propera trobada del Douzelage. Com a delegat de la part específica d’Educació, assistirà el professor de l’IES Bellaguarda Jesús Pons Pons. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Vicenta Pérez.

Segons ha indicat la regidora d’Agermanaments i Educació, “un cop elegits els guanyadors del concurs, hem mantingut una primera reunió per preparar la presència d’Altea en la propera trobada del Douzelage, que tindrà lloc del 10 al 13 de maig al municipi suec de Oxelösund “.

Com també explicava en el seu moment Vicenta Pérez, els participants tenen entre 18 i 29 anys i un nivell d’anglès que els permet participar activament en el concurs. Els treballs han consistit en una proposta sobre la temàtica de la trobada, “Integration in European cities – Twinning for successful integration and democratic engagement”.

Pérez ha conclòs assenyalant que “és el tercer any que els joves alteans poden participar de la Trobada General del Douzelage. És una experiència molt enriquidora i inoblidable que podran viure durant uns dies Ana Hernández i Carlos Oliver “.

Pin It on Pinterest