Select Page

Com cada any, Altea ha participat en l’encontre general del Douzelage que este any complia 45 edicions i se celebrava a la localitat d’Agros a Xipre. En nom de l’Ajuntament han participat la regidora d’Agermanaments i Educació, Vicenta Pérez Barber, i la tècnica de l’àrea M. Ángeles Berenguer.

Segons ha detallat l’edil, “vam realitzar tota l’agenda prevista que incloïa 21 punts de debat. Entre ells estava la modificació dels estatuts per a regular la continuïtat de Sherbourn, representant de Regne Unit, en l’agermanament per l’eixida del país de la Unió Europea”. Finalment, les localitats membres van aprovar que el municipi quedara inclòs en el Douzelage amb unes condicions específiques per a la participació en els encontres i diferents projectes.

Durant l’encontre també es va aprovar l’ajornament de les eleccions de l’equip directiu, ja que l’actual no ha pogut portar a terme el programa de projectes a causa de la parada d’activitat per la pandèmia de la COVID-19.

Pérez Barber ha valorat positivament els resultats de la cita i ha destacat que “durant l’encontre s’han aparaulat possibles projectes de futur amb altres municipis membres en l’entorn del Douzelage”.

L’edició de 2022 de l’encontre estarà organitzada al municipi de Škofja Loka a Eslovènia.

Pin It on Pinterest