Select Page

La regidoria d’Educació, mitjançant el concurs “Vens al Douzelage?” ha seleccionat els joves que formaran part de la delegació alteana que participe a la Trobada del Douzelage que se celebrarà a Rovinj-Rovingno, Croàcia, del 28 de setembre a l’1 d’octubre 2023. Seran Alba Cebrián, Lara Cano i Víctor Ripoll els participants.

Atenent les bases de la convocatòria, estos tres joves d’Altea van presentar un power-point, sobre el patrimoni artístic i cultural d’Altea i ho van exposar en anglès, ahir 20 de juliol, davant del Jurat convocat a este efecte a la Casa de Cultura d’Altea.

El jurat va estar integrat per Ignacio Beltrán Moraleda, tècnic municipal de Cultura, en qualitat de president; Jesús Pons Pons, vicedirector de l’IES Bellaguarda; Miguel Montoya Izquierdo, director de l’IES Altaia; Zino Vreysen, president del Comitè de Joves del Douzelage i en qualitat de secretari exercia Fernando de Trazegnies; els qui, davant la qualitat i exposició dels treballs presentats, van acordar premiar els 3 joves que es van presentar al concurs i que assistiran a la propera Trobada General del Douzelage.

Després de la selecció, l’edil d’Educació, Xelo González ha donat l’enhorabona als tres participants per la feina feta i ha animat els joves del municipi a interessar-se i participar en este tipus de trobades, ja que resulten una experiència única i inoblidable i perquè els joves són també el futur del Douzelage. L’edil ha recordat que és un alteà el que presideix el Comitè de Joves del Douzelage, Zino Vreysen, que era elegit a la darrera Trobada General celebrada a Eslovènia.

 

Pin It on Pinterest