Select Page

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea ha realitzat una acció més per a impulsar i fer valdre el comerç alteà, i per açò ha editat un vídeo on els protagonistes són els mateixos comerciants, i té per objecte promocionar el comerç local. El mateix recrea la bona atenció i varietat existent en les zones de vendes del municipi i convida a fer les compres nadalenques a Altea.

Com ha explicat l’edil de l’àrea, Anna Alvado, “aquesta va ser una proposta que es va acordar en la passada reunió de comerciants celebrada per a preparar la campanya de Nadal. El vídeo va veure la llum fa uns dies i està sent una de les accions nadalenques amb més èxit, ja que és molta la gent que ho està compartint en xarxes socials”.

El vídeo promocional compte també amb subtítols en anglés perquè els residents estrangers, puguen entendre-ho. Per a Alvado, “és important arribar a tots els clients, tant els nacionals com els estrangers”.

Segons Alvado, “fa diversos dies que el vídeo està circulant per les xarxes socials i sé que està tenint molt bon acolliment. Amb aquesta acció aconseguirem arribar a una ràtio molt amplia de població, que és del que es tracta”; ha conclòs Ana Alvado, qui ha convidat a gaudir del mateix en la pàgina web d’Ajuntament, o en les pàgines de facebook de la Regidoria de Comerç d’Altea o en la d’Alcea.

Pin It on Pinterest