Select Page

Amb aquestes càmeres es vigilarà el trànsit i els abocaments de fems

La Regidoria de Seguretat Ciutadana i Trànsit ha renovat i ampliat tot el sistema de vídeo vigilància per a millorar el control del trànsit en la localitat, sobretot en el nucli urbà. Una acció que s’espera es puga ampliar en breu, amb més punts de vigilància.

El sistema que s’ha instal·lat ha vingut a substituir a l’anterior, que s’havia quedat obsolet. En una primera fase des de la Regidoria s’ha canviat tot el ja instal·lat, gravadors, antenes, connexions i cambres per una nova infraestructura més moderna, amb major qualitat i capacitat. En la segona fase s’ha ampliat el sistema de vídeo vigilància col·locant més càmeres en punts estratègics.

“La prioritat per a col·locar les càmeres ha sigut la de control del trànsit i envoltar tot el nucli urbà d’Altea per a tindre sempre una imatge de cada vehicle que entre o isca de la localitat. A més, també s’estan col·locant càmeres en els punts negres d’abocaments de fems per a evitar i sancionar aquests comportaments incívics que donen tan mala imatge. Finalment, s’estan col·locant càmeres en tots els accessos a les urbanitzacions de la serra per a poder tindre controlat tots els vehicles que accedeixen”, ha comentat el regidor de Seguretat, Miguel de la Hoz.

El nou sistema de vídeo vigilància, compta amb cercador de matrícules que permet identificar per on i quan ha passat el vehicle, així com també un sistema de cerca de vehicles per característiques. Unes eines que milloraran la seguretat en la localitat. A més, s’ha creat una nova sala de videovigilància en la reguarda de la policia amb pantalles i ordinadors per a poder controlar i gestionar les càmeres i les imatges.

La inversió que ha realitzat la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Trànsit ha sigut de més de 50.000€. “Però aquesta millora no ha acabat, ja que ja estem treballant en la instal·lació de més càmeres en punts clau de trànsit i accés a urbanitzacions, la idea és que totes les urbanitzacions d’Altea tinguen una càmera per a detectar tots els vehicles i persones que accedeixen, així com també previndre els abocaments de residus en moltes zones de la població”, ha finalitzat l’edil de Seguretat, Miguel de la Hoz.

Pin It on Pinterest