Select Page

S’entregaran premis per valor de 2.000 euros.

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea ha posat en marxa una nova edició del seu tradicional Concurs d’Aparadors de Nadal; una iniciativa que té com a objectiu de fomentar la creativitat i la decoració dels comerços, bars, cafeteries o restaurants i aconseguir un ambient agradable i acollidor en les diferents zones comercials de la localitat.

“Un any més hem posat en marxa aquest popular concurs que ajuda a revitalitzar la nostra zona comercial, creant un ambient especial en les dates nadalenques. Volem animar a tots els establiments a participar i sorprendre’ns, com en edicions anteriors, amb les seues propostes creatives”, ha comentat en regidor de Comerç, Miguel de la Hoz.

S’atorgaran tres premis per als guanyadors de cadascuna de les categories. El primer premi està dotat amb 500 € de compres en establiments d’Altea i dues setmanes de falques en Ràdio Altea valorades en 150 €; el segon premi està dotat amb 300 € de compres en establiments d’Altea i el tercer premi serà de 150 € de compres en establiments d’Altea. A més, tots els inscrits rebran un diploma acreditatiu de participació sense dotació econòmica.

Podran participar en aquest concurs tots els comerços minoristes que ho desitgen, igual que els bars, cafeteries o restaurants, integrant-se en dues categories diferents. Els interessats podran inscriure’s per telèfon en la Regidoria de Comerç (965841300) o per e-mail (altea.comercio@cv.gva.es) fins al 26 de novembre de 2021 a les 14 hores.

El jurat passarà pels diferents establiments els dies 1 i 2 de desembre a partir de les 16:30h per a valorar els aparadors.Es valorarà la composició, l’harmonia i equilibri, es tindrà en compte la utilització de materials reciclats i l’originalitat. Els establiments, que abans del 26 de novembre, presenten una memòria del procés d’elaboració, comptaran amb un punt extra.

El regidor de comerç ha explicat que enguany hem establitdos dies per a valorar els aparadors, uno per a comerços i l’altre per a bars i restaurants ja que cada any hi ha mes gent que participa i el jurat vol valorar els aparadors en tota la seua capacitat

Pin It on Pinterest