Select Page

L’audiovisual consisteix en huit entrevistes de joves referents d’Altea

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, representada per Germán Manjón, convida als joves del municipi a la projecció del vídeo “Generació Z, en positiu”. Un audiovisual que consisteix en huit entrevistes a joves referents d’Altea per a posar en valor les virtuts i fortaleses que té aquesta generació. El vídeo es projectarà divendres que ve 11 d’agost a les 20 hores en el Centre Juvenil. L’audiovisual forma part dels actes realitzats entorn del 12 d’agost, Dia de la Joventut.

Com ha explicat l’edil de Joventut, “amb aquesta projecció pretenem que es produïsca una reflexió sobre aquesta generació que engloba les edats d’entre 16 a 30 anys, posant en valor les virtuts i fortaleses que té aquesta, amb l’objecte, que a la finalització del vídeo es creuen unes sinergies i es puga conversar sobre aquesta generació en concret”.

Aquesta activitat es troba dins de les commemoracions del Dia de la Joventut i s’enfoca en les edats d’entre els 16 i 30 anys. Des del departament s’informa que a la finalització de l’activitat hi haurà berenar per a tots els assistents.

“Volem convidar a tots i totes a la visualització del vídeo, ja que amb aquesta projecció volem que la joventut es veja representada en aquest dia commemoratiu, mostrant les seues virtuts”, ha assenyalat Manjón.

Per a participar en aquesta projecció és necessari inscriure’s en el QR del cartell (https://forms.gle/yA94r2xc4iVeE2pr5).

Pin It on Pinterest