Select Page

Ahir es donava a conèixer els guanyadors del concurs nadalenc d’aparadors amb la participació de 21 comerços que han estat els inscrits aquest any.

El guanyador del concurs ha resultat ser el Restaurant Xef Pirata, amb la creació d’una meravellosa façana que al costat de l’entrada del Restaurant, genera un ambient càlid i acollidor que ens trasllada a les casetes de conte típiques de Nadal. El segon premi ha recaigut en la botiga Llenceria Rosé amb un entranyable aparador elaborat amb elements típics nadalencs, l’arbre, la neu i la il·lusió dels xiquets. I el tercer premi ha estat per a la Cafeteria Filharmònica amb “Una parada del Pare Noel”; realitzat íntegrament pels alumnes de 2n FP de Agrojardineria i Floristeria de IES Bellaguarda.

Anna Alvado valorava aquest resultat, com a molt positiu i comentava, “entre aquests tres premis podem trobar tres pilars fonamentals del comerç alteà, com són l’hostaleria, el comerç i el treball conjunt entre alumnes i comerciants, proporcionant-li un fantàstic valor afegit a aquest concurs ”

El jurat ha estat format per 7 membres del Consell de Comerç i Turisme, entre els quals es trobava la seua Presidenta i Regidora de Comerç, Anna Alvado, qui indicava que “cada any resulta més difícil puntuar. Són molts els comerços que fan un treball espectacular i mereixen tenir el seu premi. Per aquest motiu, aquest any, a més dels tres premis, hem decidit fer una menció especial a aquells aparadors que, per molt poca diferència, no han aconseguit el guardó, com són JR Òptica, Taller Actuacions Ribes i Interóptica ”

Segons Alvado, menció especial mereix també el personal del Centre de Salut d’Altea, que ha decorat les seues instal·lacions d’una manera espectacular. “Encara que no participaven en el concurs, els membres del jurat vam decidir anar a veure el seu treball i la nostra sorpresa va ser majúscula quan vam veure tot el que havien realitzat entre els i les treballadores del centre. Des d’aquí els torne a donar l’enhorabona i anime a la gent a que s’acoste a veure-ho perquè realment és extraordinari “; ha conclòs la responsable municipal de Comerç.

Pin It on Pinterest