Select Page

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea ha organitzat una nova activitat de escape room per a amenitzar les vesprades d’estiu a la joventut alteana. En aquesta ocasió es tracta de ‘El tresor pirata’. Una sessió diferent en la qual les proves estaran totes dins d’una caixa.

‘El tresor pirata’ serà dimarts que ve, 12 de juliol, a les 17.00 hores en el Centre Juvenil. L’activitat és gratuïta, fins a completar aforament, i es desenvoluparà en grups d’entre 4 i 6 persones. Per a assistir serà necessari inscriure’s en: https://entradium.com/events/escape-room-piratas-caribe-altea.

“Continuem treballant per a oferir alternatives d’oci a la joventut alteana. Aquest tipus d’activitats, a més de ser molt populars i divertides, fomenten el treball en equip i estimulen l’enginy. Esperem passar una vesprada molt divertida”, ha comentat Marta Lloret, regidora de Joventut.

Pin It on Pinterest