Select Page

Arco Boutique, La Buena Juanita, Cantó del Palasiet, Cafeteria Filharmònica i Bistro Shabby Chic també resulten premiats en les categories de comerços i hostaleria

Després de la visita del jurat als establiments participants i la seua deliberació, JR Óptica i Hotel Ábaco s’han alçat amb el primer premi del Concurs d’Aparadors de Nadal, en les seues dues categories; d’establiments comercials i d’hostaleria. La iniciativa, organitzada per la regidoria de Comerç, ha comptat en la present edició amb 26 inscrits, 7 més que en la convocatòria de 2020.

De la mateixa manera que l’any passat, i a fi de complir amb les mesures contra la COVID-19, finalment, el jurat ha visitat de manera individual els establiments participants durant els dies 1 i 2 de desembre.

Els dos primers guardonats han adquirit un premi de 500€ a gastar en establiments d’Altea i dues setmanes de tascons en Ràdio Altea valorades en 150€. Els segons premis, dotats amb 300€ de compres en comerços locals, han sigut per a Arco Boutique i Cantó del Palasiet. I els tercers premis, de 150 € en compres, han recaigut en La Buena Juanita en la categoria d’establiments comercials i, en hostaleria, ex aequo a Cafeteria Filharmònica i Bistro Shabby Chic. Miguel de la Hoz, regidor de Comerç, ha anunciat que finalment s’entregaren dos tercers premis en aquesta última categoria vist “l’extraordinari treball realitzat per tots dos”.

Han format part del jurat un representant de ALCEA, un representant de Feria de Eventos; un representant d’Hospal, un edil de cada grup municipal i, de manera independent, Vicente León d’Aitana Natura. En qualitat de secretària ha exercit la tècnica de l’àrea de Comerç, amb veu i sense vot.

De la Hoz ha felicitat a tots els participants per l’esforç dedicat en aquest “popular concurs que ajuda a revitalitzar la nostra zona comercial, creant un ambient especial en les dates nadalenques”.

Pin It on Pinterest