Select Page

Altea assistirà a la fira “World Travel Market” (WTM) que se celebrarà a Londres del 6 al 8 de novembre. En aquest certamen, l’Agència Valenciana del Turisme disposarà d’un ampli espai propi, integrat al seu torn dins de l’estand de l’Institut Turístic d’Espanya (Turespaña).

La World Travel Market de Londres és una de les fires de vacances més importants del món, amb la presència de més de 5.000 destinacions representats. Aquesta fira ofereix valuoses oportunitats de networking i connexions de negocis. Està oberta a professionals. En 2016 va tenir un record d’assistència amb 51.393 persones entre visitants i expositors. En 2017 celebrarà la seva 38 edició.

El departament de Turisme de l’Ajuntament d’Altea ha preparat per a aquesta ocasió, dos nous fullets que promocionen tant el sector nàutic com el sector allotjament; ampliant així l’oferta de fullets ja existent de gastronomia, ciclisme i cultura que es van preparar l’any passat.

Per a la regidora de turisme, Anna Alvado, “aquesta és una molt bona oportunitat per obrir-nos al turisme sènior, familiar i esportiu amb l’objectiu de desestacionalitzar el turisme a la nostra localitat”.

Pin It on Pinterest