Select Page

Altea es promociona des de hui mateix en què és una de les fires de Turisme més importants del món, la World Travel Market de Londres, inaugurada este mateix matí. Fins i tot Londres s’ha desplaçat l’edil de Turisme, Xelo González i la tècnica del departament, Ana Pérez Alós, per atendre les reunions de treball previstes amb el sector turístic. Unes trobades en què Altea dóna a conèixer els innombrables atractius de què disposa el municipi; com són patrimoni, gastronomia, cultura, nàutica, festes, naturalesa i ciclisme, entre molts d’altres.

“Entenem que esta és l’edició de la normalitat”, ha declarat la responsable municipal de Turisme, que ha explicat que “després de la pandèmia el sector està tornant a enlairar-se i la forma de treballar en la promoció torna a ser la d’abans, encara que amb novetats, és clar”. I pel que fa a novetats, “Altea, a part de repartir fulletons amb informació del municipi, disposa d’un QR a través del qual la gent pot tenir tota la informació al dispositiu mòbil i consultar-la quan li plaga”. Ha detallat l’edil, que ha qualificat de “molt interessant” esta proposta alteana.

Preguntada Xelo González per l’activitat d’este primer dia de fira, ha explicat que hui és un dia institucional en què comptem amb la presència del Secretari d’Estat, Fernando Valdés; el president de la Generalitat, Ximo Puig; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer i el Director General de Turisme, Herick Campos”. “A més, hui al matí hem assistit a la benvinguda oferta pel President del Patronat Costa Blanca, Carlos Mazón i a una trobada amb Mitjans de Comunicació espanyols a l’estand de Turespaña; així com atès la visita del Secretari d’Estat”; ha afegit González.

“Esta cita del turisme espanyol a Londres és molt important i esperem tenir moltes visites, a més de les programades trobades amb empreses del sector”. Ha conclòs Xelo González, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest