Select Page

Altea segueix la seua promoció turística i en els darrers dies ha participat a l’edició 2024 de la B-Travel; el Saló de Turisme d´Experiències de Fira Barcelona. “L’esdeveniment, celebrat al recinte de Montjuïc, és l’esdeveniment firal més gran d’Espanya destinat al públic viatger final, per la qual cosa Altea no podia faltar a la cita”; afirma l´edil de Turisme. Xelo González.

“A B-Travel estan les principals agències de viatges, hotels, operadors, companyies de transports i empreses de serveis turístics i des de l’Ajuntament hem considerat oportuna la participació d’Altea un any més per continuar treballant per la desestacionalització del turisme, com venim fent”; ha assenyalat González.

Com ha explicat la responsable municipal de Turisme, “Altea ha participat baix el paraigua del Patronat Provincial de Turisme, juntament amb altres municipis de la província d’Alacant, a l’espai dedicat a Turisme Comunitat Valenciana”.

Xelo González, que ha destacat la gran afluència de públic, ha apuntat a una recuperació plena del turisme. Segons dades de l’organització del saló B-Travel, celebrat des de divendres passat a diumenge, les xifres d’assistència han superat les de la darrera edició i han arribat a 26.000 visitants.

En paraules de la regidora de Turisme, Xelo González, “esta ha sigut una nova oportunitat per promocionar el municipi i la distinció d’Altea com a primer DTI -Destinació Turística Intel·ligent- de menys de 50.000 habitants, i donant a conèixer les importants accions que es estan fent en matèria de sostenibilitat i l’aposta d’Altea com a destinació segura”.

“La cultura, el ciclisme, la nàutica i la natura són camps que permeten a Altea desestacionalitzar el turisme i per això hem portat a B-Travel l´àmplia oferta que tenim en estos sectors”, ha conclòs la regidora d´àrea, Xelo González.

Pin It on Pinterest