Select Page

Altea es promociona durant aquests dies en una de les fires de turisme més importants del món, la World Travel Market de Londres, que es va inaugurar ahir.

Altea es troba integrada dins de l’estand de la Comunitat Valenciana, en la zona de la Costa Blanca, i promociona els seus principals atractius com són el patrimoni cultural, els esports nàutics o el golf, les platges, el senderisme, la rica gastronomia, les nostres festes i l’oferta cultural.

“Promocionem Altea com un destí segur, de qualitat i al qual viatjar durant tot l’any. Continuem apostant per la desestacionalització i per captar visitants que busquen una oferta completa, on fer rutes pels nostres BIC, gaudir de la dieta mediterrània o practicar esport. Aquesta és la major fira de turisme del món, i és una gran oportunitat per a captar possibles turistes” ha comentat la regidora de Turisme, Xelo González, que s’ha desplaçat fins a la capital britànica junt a la tècnic de Turisme, Ana Pérez .

L’edil va estar ahir en la inauguració de la fira al costat dels diferents representants institucionals com el president de la Generalitat, Ximo Puig, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer i el director general de Turisme, Herick Campos. Durant el dia de hui ha mantingut diferents reunions amb professionals internacionals.

Pin It on Pinterest