Select Page

L’artista local Teresa Such dissenya uns imants identificatius d’Altea.

Un any més, Altea es promocionarà a la World Travel Market de Londres, que tindrà lloc del 7 al 9 de novembre. En esta ocasió, la regidoria de Turisme portarà fins a la capital britànica un dels principals atractius de la nostra destinació, el patrimoni cultural i artístic del municipi. Així ho ha avançat l´edil d´àrea, Xelo González.

Altea promocionarà, durant estos dies en una de les fires de turisme més importants del món, les seues bondats principals com són el patrimoni, els esports nàutics o el golf, les platges, el senderisme, la rica gastronomia, les festes i especialment l’oferta cultural i artística.

“Les destinacions són corretges de transmissió dels ODS -Objectius de Desenvolupament Sostenible- al territori, precisament per la capacitat de la gestió turística local per crear valor compartit amb la ciutadania i amb el sector turístic, garantint la protecció del seu patrimoni cultural i natural i dels valors locals tangibles i intangibles que el componen i impulsant el seu capital humà i obrint vies perquè els residents, incloent-hi els col·lectius desafavorits, tinguen en l’activitat turística una opció real de progrés econòmic i social com a proveïdors, empleats i prestadors de serveis”. Ha comentat González, que ha qualificat el turisme com un ens dinamitzador de l’economia local.

“A més de promoure la creació de negocis i productes turístics, les destinacions han d’impulsar i donar suport a la creació de cadenes de valor de proximitat, especialment al medi rural, i entaular vincles sòlids entre el turisme i l’agricultura o les activitats tradicionals i al cas d’Altea, la cultura i la creació artística han sigutsempre dos vies de caracterització del nostre municipi”, ha apuntat la responsable municipal de Turisme, que ha revelat, juntament amb l’edil de Cultura, Aurora Serrat, que a la World Travel Market hi serà present l’art d’Altea a través d’un disseny de l’artista local Teresa Such, que per a l’ocasió ha realitzat una imatge identificativa del municipi amb la cúpula blava de l’Església Parroquial que encimbella el nucli històric d’Altea, convertida ja en un símbol . El disseny ha estat estampat en un imant que serà repartit al taulell d’Altea a esta fira.

 

Pin It on Pinterest