Select Page

L’Escoleta “Mini-Món” rebia ahir el mobiliari que permetrà en breu obrir les portes d’aquest servei educatiu tan esperat. Com ha declarat l’alcalde, Jaume Llinares, “és una alegria i un orgull que puga obrir-se aquest edifici i servei. No ha estat fàcil, havia despeses que no es sabia si els anava a assumir l’administració autonòmica o la local, però finalment Conselleria ha fet l’esforç de tractar-nos com una escola pública i donar un servei que complemente l’educació pública que fins ara s’ofereix al nostre municipi. L’educació de 0 a 3 anys estarà garantida per a aquelles famílies que, tot i les ajudes municipals per anar a la llar d’infants, que es seguiran donant, no poden portar els seus fills a una guarderia privada”.

El primer edil alteà ha agraït a la Conselleria l’esforç realitzat perquè Altea dispose d’aquest servei gratuït què podran gaudir uns 80 xiquets i xiquetes. També ha tingut paraules d’agraïment per la regidoria d’Educació per tota la feina feta. “Segur que aquest serà un dels projectes educatius més bonics que es posen en marxa en la present legislatura”, ha considerat Llinares.

“L’edifici és magnífic, les instal·lacions molt bones, el lloc ideal i crec que tindrem possibilitats de tenir èxit i molt bona repercussió en el servei que a partir d’ara es prestarà educativament a Altea”; ha conclòs l’alcalde.

Per la seua banda, l’edil d’Educació, Vicenta Pérez, ha informat que després de la reunió de la Comissió d’Escolarització que tindrà lloc el pròxim 2 d’octubre, s’oferirà una reunió informativa a les 12:00 h a la sala d’actes del Centre Social per donar a conèixer els detalls sobre l’obertura de les instal·lacions, procés d’admissió i de matriculació. Vicenta Pérez ha comentat que ‘’el funcionament serà com el d’una escola de primària, però amb horari normal’’.

La responsable d’Educació ha puntualitzat que s’està treballant molt perquè en el termini més breu possible el centre infantil de primer cicle Mini-Món estiga en ple servei, en la seua escolarització i en el seu servei de menjador.

“Vull també agrair a la Conselleria d’Educació l’esforç tan gran que estan fent i recordar que des de la Regidoria d’Educació i des de l’Ajuntament anem a donar-li suport en tot el que siga necessari perquè, per fi, i després de molt temps esperant, Altea compte ja amb aquest servei públic que a tantes famílies del nostre municipi beneficiarà”; ha conclòs Vicenta Pérez.

Pin It on Pinterest