Select Page

La regidoria d’Educació posa en marxa un projecte que augmentarà la disponibilitat de places per a educació infantil

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea ha reestructurat les places disponibles de l’Escola Publica Infantil Mini-Mon incorporant un aula més per a xiquets i xiquetes d’1 a 2 anys, oferint així més places disponibles per a aquest rang d’edat. Ja que és el més demandat a l’escola Mini-Mon.

Les aules disponibles que hi haurà a l’escola després d’aquesta última ampliació i que forma l’estructura del curs 2023/24 són un aula per a xiquets de 0 a 1 any, tres aules per a xiquets d’1 a 2 anys i dues aules per a xiquets de 2 anys, exclusivament.

La regidoria d’Educació pretén continuar amb aquest projecte i ampliar la seua oferta d’aules infantils per al curs 2024/25. Es preveu obrir una altra aula nova per a xiquets i xiquetes d’1 a 2 anys a l’Escola Mini-Mon, un aula per a dos anys en el Col·legi Les Rotes i una altra aula per a dos anys en el Col·legi Altea La Vella.

“Volem cobrir les necessitats de les famílies i augmentar les opcions d’escolarització en tots els àmbits”, ha comentat el regidor d’Educació, Miguel de la Hoz. Per a això, s’ha posat en marxa una negociació amb la Conselleria perquè tots els centres educatius de la localitat compten amb aules infantils de 2 anys i perquè l’Escola Pública Infantil Mini-Mon siga el centre amb més disponibilitat de places.

Pin It on Pinterest