Select Page

Esta reforma s’emmarca dins del Pla Edificant amb un pressupost de 134.264,49 €

 L’Ajuntament d’Altea, a través de les seues Regidories d’Urbanisme i Educació que dirigeixen Josep Orozco i Miguel de la Hoz, ha donat llum verda a les actuacions d’ombra i adequació d’espais interiors de l’escola infantil de primer cicle Mini-Món. Aquest projecte s’emmarca dins del Pla Edificant de la Generalitat per a la construcció, reforma i rehabilitació de centres educatius.

El projecte, que s’executarà en un termini de dos mesos, millorarà les condicions de protecció solar i confort interior del centre. En concret s’instal·larà un sistema de marquesines per a la protecció solar de les aules; es posarà un sistema de tendal tibat per a la protecció solar del pati central interior; es pavimentarà amb cautxú el pati de jocs de la zona sud-est i s’instal·larà tanca perimetral de major altura al pati.

A més, es dividiran les aules del costat sud-est i s’ha projectat una zona de consergeria-recepció, es divideix l’espai comú de la zona administrativa per a albergar una sala de professors i un despatx de direcció. L’actuació té un pressupost total de 134.264,49 €. L’empresa adjudicatària és TYOSA obras públicas S.L.

“Continuem treballant perquè els centres educatius públics d’Altea estiguen en les millors condicions i tinguen els millors serveis. Gràcies al Pla Edificant s’han realitzat actuacions en tots els centres de la localitat, amb una inversió per part de la Conselleria d’Educació d’uns 2 milions d’euros. En Mini-Món l’any passat, a sol·licitud de l’Ajuntament, la Conselleria va avançar part del pressupost del projecte per a poder instal·lar la climatització”, ha comentat Josep Orozco, regidor d’Urbanisme.

“Estes són unes obres molt necessàries i demandades pels usuaris que per fi es veuran el pròxim curs. Mini-Món és un centre que té una gran afluència, amb un èxit de matriculació enguany, i no hem de cessar en la millora de les instal·lacions. Entre les nostres prioritats sempre han estat els centres educatius d’Altea, i per això es fan grans esforços. Les inversions en educació són inversions en qualitat de vida per a les famílies i per als nostres joves i continuarem treballant en elles”, ha finalitzat l’edil d’Educació, Miguel de la Hoz.

 

 

Pin It on Pinterest