Select Page

La Regidoria de Turisme ha presentat les visites guiades gratuïtes ”Coneix Altea!” que tindran lloc tots els dimecres, divendres i diumenges de juliol i agost. Les rutes començaran este diumenge, 2 de juliol, amb un recorregut pel Camí reial, l’horari d’eixida serà a les 19 hores des de la Tourist Info (c/ Sant Pere, 14). Este recorregut es repetirà tots els diumenges dels mesos de juliol i agost.

El dimecres, a les 19 hores, es visitarà Altea la Vella amb un recorregut que s’iniciarà des de l’aparcament Rector Llinares i els divendres serà el torn de conèixer el poble antic d’Altea, amb un recorregut que també començarà a les 19 hores amb eixida des de la Tourist Info.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, ha destacat que enguany, per primera vegada, s’oferten 3 rutes a la setmana, ampliant les dos que es feien fins ara al poble antic d’Altea i a Altea la vella, amb la del Camí reial dels diumenges. Segons la regidora, ‘’a través de la vista guiada pel Camí reial promocionem les rutes de Camíns d’Altea que tan bona acceptació han tingut’’. A més, ha recordat que ‘’esta ruta és de les més emblemàtiques per la quantitat de recursos naturals i patrimonials que es poden gaudir’’.

Anna Alvado també s’ha referit a ‘’l’èxit de convocatòria d’esta activitat sempre que s’ha organitzat. Per això, des de la Regidoria de Turisme seguim impulsant estes rutes per donar l’oportunitat a tots els que ens visiten i també als alteans i alteanes de conèixer els indrets més característics del nostre poble de la mà de guies professionals que explicaran amb detall el més destacat de cada recorregut”.

Pin It on Pinterest