Select Page

El departament municipal de Turisme ofereix, un any més, una interessant proposta per conèixer el patrimoni alteà durant la Setmana Santa. Des del dijous 14 fins al diumenge 17 d’abril, el visitant, turista o resident, podrà participar a les rutes guiades gratuïtes que la Tourist Info té preparades per a estos dies. Així ho ha donat a conèixer l´edil d´àrea, Xelo González.

Per assistir a estes visites guiades, l’únic requisit que cal complir és inscriure’s prèviament a l’Oficina de Turisme, Carrer Sant Pere 14, de manera presencial; a través del seu nou mail, touristinfo@altea.es  o telefonant al 96 584 41 14.

“Les visites guiades són un recurs turístic d’èxit que permet que el visitant o turista conega la història, el patrimoni o la cultura d’Altea a través d’un recorregut pels diferents paratges o llocs més emblemàtics del municipi i les explicacions de les persones que les condueixen”; comenta la responsable municipal de Turisme, que una vegada més convida a la participació a la iniciativa.

Calendari visites guiades

Dijous 14 d’abril: 17h. “Coneix Altea”. Punt de eixida, Tourist Info.

Divendres 15 d’abril:

11:00h Gymkhana Bellaguarda. Punt de partida, Tourist Info.

17:00h “Coneix Altea”. Punt de eixida, Tourist Info.

Dissabte 16 d’abril:

11H “Gymkhana Camí Reial”. Punt de partida, Parking del Río Algar.

17:00h Coneix Altea. Punt de eixida, Tourist Info.

Diumenge 17 d’abril: 12h Coneix Altea. Punt de partida, Punt Info de la Plaça de l’Església Verge del Consol.

 

 

Pin It on Pinterest