Select Page

La Regidoria d’Esports organitza de nou el torneig de futbol 7 per a aficionats

Pere Barber, regidor d’Esports, ha anunciat la posada en marxa de la segona edició del ‘’Torneig de Futbol 7 Vila d’Altea’’, “un torneig enfocat a gent aficionada a aquest esport” segons paraules de regidor.

Les inscripcions s’obrien ahir, 26 de juny, i es podran formalitzar fins el divendres 7 de juliol, dia en que es tancaran i es realitzarà el sorteig dels grups. Les inscripcions s’han de realitzar a les oficines de Joventut i Esports situades al Centre Juvenil i quedaran tancades abans del dia 7 si s’arriba al màxim d’equips, que s’ha establert en huit.

Com explicava el regidor, “la inscripció de cada equip en el torneig té un cost de 160 €, una xifra prou econòmica si tenim en compte que cada equip pot inscriure a 16 jugadors”. Amb la inscripció s’inclou la utilització dels camps de futbol 7, el material necessari (petos, balons, aigua…) i àrbitres federats.

El torneig es disputarà del 10 de juliol al 4 d’agost en els camps de futbol 7 de la Ciutat Esportiva i compta amb diferents premis per als guanyadors, així com trofeus per al màxim golejador i per al millor porter.

Pin It on Pinterest