Select Page

El municipi va cedir el camp de futbol de gespa artificial i també les instal·lacions d’Altea la Vella

El passat cap de setmana, del 22 al 25 de juny, es va celebrar a Altea la primera edició del Torneig de Futbol Base “Jugones Cup”, destinat a clubs, escoles esportives i col·legis, per a jugadors de la categoria prebenjamí a aleví. En aquest sentit, la regidora d’Esports, Sara Soler; el president de la UD Altea, José Luís Martínez; i el promotor de l’esdeveniment, Javier García; van ser els encarregats d’entregar els premis als campions i subcampions.

Per part seua, Sara Soler assenyalava: “agraïm la participació de més de 200 equips que s’han desplaçat en la nostra localitat per a gaudir d’aquest esport. A més, agraïm que s’organitzen esdeveniments com aquest, que promouen i donen suport a l’esport des de la base”

És la primera edició d’aquest torneig han participat uns 200 equips un total de 440 partits, repartits en 17 seus esportives, procedents en la seua majoria de Madrid. La Regidoria d’Esports va cedir el camp de futbol de gespa artificial i també les instal·lacions d’Altea la Vella.

Des de l’organització, “agraeixen als més de 3000 jugadors i jugadores, que han fet possible la celebració d’aquest torneig. També, volem agrair el suport i la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea i a la seua edil d’Esports, Sara Soler que han fet possible el bon desenvolupament d’aquest torneig cedint les seues instal·lacions municipals”.

 

Pin It on Pinterest