Select Page

La tercera edició del torneig Leyendas de futbol sala se celebrarà a Altea. El dissabte 14 i diumenge 15 d’agost, el Palau dels Esports enfrontarà equips amateurs que, com a novetat en el format, participaran en un esdeveniment esportiu ambientat en les seleccions del món.

Segons detallen Raul Martinez i Sonia Sarrión, gerents de l’empresa organitzadora Leyendas Sport, la present edició seguirà un format diferent que mai s’ha vist fins ara. “Cadascun dels equips anirà tematitzat amb equipaments personalitzades de cada país”, destaquen.

Oficialment s’han obert les inscripcions per a equips de les categories veterans +40 i sènior +18. A més, atés el nombre de sol·licituds que es puguen registrar, el regidor d’esports, Pere Barber, ha explicat que també es podrà obrir a les diferents categories de futbol base. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en la web de Leyendas Sport o telefonant a la regidoria d’Esports al 965841334.

Barber ha comentat que el torneig Leyendas “és una competició que sol realitzar-se en la província d’Alacant i que cada any elegeix una ciutat diferent”. Finalment, anima als aficionats a este esport, tant amateurs com els qui participen activament en algun club, participen d’esta oportunitat que visita la localitat.

Pin It on Pinterest