Select Page

Del 27 d’abril al 5 de maig al Club de Tennis d’Altea.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea posa en marxa una nova iniciativa, en este cas relacionada amb l’esport de raqueta. Així ho ha anunciat l´edil d´àrea Sara Soler, qui ha presentat el I Torneig de Pàdel Vila d´Altea, juntament amb el president del Club de Tennis Altea, Jose Zaragoza; el responsable de l’Escola Municipal de Tenis i Pàdel, Roberto Pérez i el patrocinador oficial de l’Open, Bruno Barbara.

“Des de la regidoria d’Esports estem en col·laboració contínua amb el Club de Tennis per fomentar els esports de raqueta i ara, amb molta il·lusió, hem posat en marxa un torneig de pàdel, d’un gran nivell, amb bons premis i en què esperem que hi participe gent destacada i que a més a més vinga a gaudir d’uns dies a Altea”; ha explicat Sara Soler.

L’edil ha agraït al Club de Tennis Altea; a l’encarregat de l’Escola de Tennis i Pàdel i als patrocinadors que hagen fet possible la celebració d’aquest torneig.

En nom del Club de Tennis, José Zaragoza ha subratllat que “és un torneig de prestigi per al Club, que l´any passat va fer 50 anys, i este tipus d´esdeveniments fa que obtinga més rellevància”. Zaragoza ha agraït als patrocinadors que hagen fet possible el esdeveniment i Roberto Pérez la seua organització.

Pel que fa a les qüestions tècniques del Torneig de Pàdel Vila d’Altea, Pérez ha explicat que el torneig anirà des d’una 1a a una 5a categoria masculina; es disputaran també 3 categories femenines, 3a, 4a i 5a. Hi haurà també categories mixtes i una prova de menors per potenciar el pàdel a nivell base.

“Esperem que a la 1a categoria vinguen els millors jugadors de la Comunitat Valenciana, que puguen gaudir de les nostres instal·lacions i esperem la presència dels alteans i gent de la comarca que vinguen a conèixer les instal·lacions i gaudir d’un gran torneig”; ha matisat Roberto Pérez.

Les inscripcions es poden realitzar a través del telèfon WhatsApp 633 297 885. El preu d’inscripció a la 1a categoria és de 25€ i 22€ per a la resta de categories. La inscripció es pot materialitzar fins al 25 d’abril.

Els premis que el torneig atorgarà són 600€ per al guanyador de la 1a categoria i 300€ per al subcampió. A 2a categoria el campió s’emportarà 200€ i 100 el subcampió. A la resta de categories els premis passen pel lliurament de material esportiu com a pales J’Haiber per als campions i sopars, dinars, nits d’hotel, entre d’altres.

I finalment, Bruno Barbara, gerent d’Azur Invest, patrocinador oficial del torneig, ha comentat que “som patrocinadors, però també som jugadors, la família està involucrada amb el pàdel i el tennis pel que és un plaer participar-hi, no només per ajudar al Club, sinó també per al desenvolupament de l’Open”. “Esperem que tinga èxit i que el nom del Club de Tennis d’Altea estiga present a la Comarca”; ha conclòs Bruno Barbara.

Des de l’organització s’espera que hi participen unes 100 parelles; és a dir, unes 200 persones. Una xifra important que segur gaudirà del seu esport preferit, però també de tot allò que Altea ofereix al resident i al turista com és el seu patrimoni, cultura, bona climatologia i destacada gastronomia, entre moltes altres coses.

Pin It on Pinterest