Select Page

Se celebrarà del 30 de juny al 3 de juliol de 2022 en les localitats de L´Alfàs del Pi, Benidorm, Altea, la Vila Joiosa i Finestrat

La Regidoria d’Esports, regida per Pere Barber, ha anunciat aquest matí que la Ciutat Esportiva d’Altea serà una de les seus del Torneig de Futbol Base Marina Baixa Cup el pròxim cap de setmana. El campionat estival se celebrarà després de dos anys d’absència.

En paraules del responsable municipal d’Esports, Pere Barber: “és un orgull que s’haja triat Altea per a disputar aquest torneig de futbol base Internacional, la qual cosa dona mostra que som un municipi que treballa per l’esport base”.

Marina Baixa Cup és un torneig de futbol base masculí i femení, destinat a clubs, escoles esportives i col·legis, per a jugadors des de la categoria de prebenjamí a la de juvenil en secció masculina i SUB12, SUB 16, SUB 20 i Sènior en secció femenina. Des de l’organització, recorden que en l’última edició van participar 142 equips i 1556 esportistes.

Pere Barber ha explicat: “en la nostra localitat es disputaran partits de futbol 11 en la gespa artificial el divendres i el dissabte durant tot el dia”. A Altea participen 16 equips de categoria infantil, cadet i femení sub 16.

Pin It on Pinterest