Select Page
  • La regidoria d’Esports organitza el primer Torneig de Futbol 7 per a aficionats del 25 de juliol al 7 d’agost

Pere Barber, regidor d’Esports, ha anunciat la posada en marxa de la primera edició del Torneig de Futbol 7 – Vila d’Altea, “un torneig enfocat a aficionats a aquest esport”, segons paraules de regidor. 

Des d’ahir, 13 de juliol, es poden realitzar les inscripcions i estaran obertes fins el proper divendres 22, dia en que es tancaran les inscripcions i es realitzarà el sorteig dels grups. Les inscripcions es realitzen a les oficines de Joventut i Esports situades al Centre Juvenil i quedarien tancades abans del dia 22 de juliol si s’arriba al màxim d’equips, que s’ha establert en huit.  

Com explicava el regidor, “la inscripció de cada equip en el torneig té un cost de 160€, una xifra prou econòmica si tenim en compte que cada equip pot inscriure a 16 jugadors”, amb la inscripció s’inclou “la utilització dels camps de futbol 7, el material necessari (petos, balons, etc) i àrbitres federats’’.

El torneig es disputarà del 25 de juliol al 7 d’agost en els camps de futbol 7 de la Ciutat Esportiva i compta amb diferents premis per als guanyadors, així com trofeus per al màxim golejador i per al millor porter. 

Pin It on Pinterest