Select Page

Domingo Berenguer qualifica el procés d’oposicions a auxiliar administratiu de ser “precipitat i partidista”


El regidor popular, Domingo Berenguer ha comparegut públicament per a informar la ciutadania de la posició del seu partit ant la imminent celebració de les proves per a accedir a 19 places d’auxiliar administratiu en l’Ajuntament d’Altea, que tindrà lloc demà dimecres. “Des del meu grup pensem que hi ha sigut un procés convocat amb una urgència desmesurada i que amaga interessos partidistes”, ha declarat Berenguer.


L’edil popular ha recordat que tant el passat 27 de maig, com l’1 de juliol, la corporació Municipal va prendre en Ple l’acord de realitzar un estudi previ de necessitats i deixar sense efecte la convocatòria. “Un acord a què l’Equip de Govern ha fet cas omís, com ja ens té acostumats”, ha postil·lat Berenguer; qui ha fet un recorregut per les distintes accions dutes a terme pels treballadors interins de l’Ajuntament que en el seu dia van sol·licitar a l’Equip de Govern una modificació de les bases de l’oposició perquè se’ls consideraren els mèrits adquirits en els anys d’exercici de les seues funcions en el consistori. “Davant de la negativa de l’Equip de Govern de convocar un concurs-oposició i no una oposició lliure com hi ha convocada, els treballadors han posat un contenciós-administratiu i en el seu dia ja es veurà el que diuen els tribunals”, ha explicat Domingo Berenguer.


El regidor del Grup Municipal Popular ha explicat també que “el tribunal ha sigut recusat en la figura del seu president per tindre este relació laboral amb el regidor de Personal”. Domingo Berenguer ha ratllat de “sospitosa” la formació del Tribunal i ha desvelat que en el dia d’ahir el seu grup va presentar un escrit en el Registre de l’Ajuntament sol·licitant un informe del secretari Municipal relatiu a diverses qüestions, com per exemple “perquè el sobre lacrat que contenia l’examen va ser obert la setmana passada i s’han estat fent fotocòpies sense mesures de control”. “A més, volem saber el nom de la persona que ha estat custodiant els exàmens”, ha interpel·lat Berenguer.


Per al PP, “des que Andrés Ripoll i el seu equip assumixen El Govern, només els mou complir amb tres accions: la de criticar i desprestigiar el que va fer l’anterior Equip de Govern del PP; la de cobrar sous milionaris i l’última, que és la de col·locar les persones que tenien compromeses; una cosa que compliran si finalment es realitzen les proves d’accés a auxiliar administratiu”.


 

Pin It on Pinterest