Select Page

Alcalde i primer tinent d’alcalde desvetllen les regidories que ostentaran els regidors dels seus respectius grups municipals Compromís-PSOE.

A primera hora de hui, l’alcalde d’Altea, Diego Zaragozí de Compromís i el primer tinent d’alcalde, Deo Sánchez del PSPV-PSOE, han donat a conèixer les responsabilitats municipals que cadascú tindrà dels 12 regidors de l’Equip de Govern. “Unes competències el repartiment de les quals ha estat fàcil de realitzar atesa la bona sintonia entre ambdues agrupacions i en què també s’ha tingut en compte els coneixements de cada regidor en la matèria”. Ha assenyalat l’alcalde.

“En les converses prèvies al pacte de govern es va parlar de quina manera es volia governar i també es va abordar com es distribuirien les competències entre les persones que formem el Govern i crec que va ser senzill i vam tenir facilitat per negociar les regidories i per distribuir-les i hui les fem públiques ja perquè hem de començar a treballar ja cadascun a la seua àrea”; ha declarat Diego Zaragozí, que ha cedit la paraula a Deo Sánchez perquè siga ell qui anuncie les regidories que el seu grup municipal ostentarà.

Deo Sánchez, en primer lloc, ha reiterat les paraules de l’Alcalde sobre la bona sintonia i facilitat de negociació que ha portat Compromís i PSOE a signar el pacte de govern.

Pel que fa a les competències, Sánchez ha anunciat que serà el 1er tinent d’alcalde, el portaveu del grup municipal socialista i el regidor de Recursos Humans, Seguretat Ciutadana i Trànsit, a més d’adjunt a la regidoria d’Infraestructures i Empresa Pública. Anna Lanuza serà l’edil de Benestar Social, Igualtat, Sanitat, Benestar Animal i Comunicació y José María Borja s’encarregarà d’Hisenda i Comerç.

“Vull agrair a l’alcalde les facilitats que ens ha donat en este treball i estem molt il·lusionats en el nou projecte”, ha conclòs el primer regidor del PSPV-PSOE, Deo Sánchez.

Pel que fa a les competències que ostentaran els 9 regidors electes de Compromís, estes han sigut desvetllades per l’Alcalde i queden de la següent manera: Joaquim Devesa serà el regidor de Festes, Atenció al Ciutadà i Participació; Rafael Ramón Mompó, Serveis Jurídics, Contractació i Patrimoni; Xelo González, Turisme i Educació; Pepa Victoria Pérez, Cultura i Altea la Vella; Aurora Serrat, Escena Urbana, infraestructures, Obres, Empresa Pública i Cicle Hídric; Germán Manjón, Joventut, Projectes Europeus i Noves Tecnologies; José Orozco, Urbanisme, Medi Ambient, Agricultura i Pesca i Sara Soler, Esports.

“Crec que la distribució és molt equitativa i molt equilibrada respecte a la preparació que té cadascun dels regidors i regidores”; ha conclòs Diego Zaragozí.

Pin It on Pinterest