Select Page

L’alcalde i l’edil de Servicis i platges visiten l’estat de les obres
Este matí, Andrés Ripoll i Santiago Ronda s’han desplaçat fins a la platja de Cap Blanch per a supervisar les obres de millora que en la dita zona està duent a terme el Ministeri de Medi Ambient. “S’ha hagut de reconstruir el mur de contenció del passeig per motius de les inclemències del temps, ja que les marees van buidar els cudols de la platja i el passeig s’havia quedat en l’aire”, ha explicat l’edil de platges.


“És important este mur, d’uns 600 metres de longitud, perquè el passeig se sostinga i cal destacar els importants esforços que s’han fet perquè estiga acabat abans de l’època estival”, ha comentat Santiago Ronda.


Acompanyant a l’obra de reconstrucció del mur, “haurà de condicionar-se la platja anivellant-la i com ha abaixat el nivell pels àrids perduts, s’executarà una rampa d’accés a la platja i també escales en cada pas de vianants”, ha indicat ronda; qui ha puntualitzat que el cost de l’actuació és zero per a l’Ajuntament.


Santiago ronda ha conclòs la seua intervenció avançant que possiblement la setmana que ve les obres de millora hauran conclòs i també ha donat les gràcies a Vicente Ivars Bañuls pel treball diari que sense ànim de lucre realitza en pro de les platges alteanes.


Per la seua banda, l’alcalde ha declarat, “en un poble costaner com el nostre, que té molts quilòmetres de costa, els temporals enguany ens han fet molt de dany i el Ministeri de Medi Ambient, a través de la Direcció Provincial de Costes, està treballant i apostant molt per l’Ajuntament d’Altea”. A més de la millora que en estos moments està efectuant el Ministeri en la costa alteana, Ripoll ha recordat que també ha recuperat la platja de Cap Negret. Andrés Ripoll ha agraït a Costes el treball executat “que ha fet en temps rècord, portant inclús més maquinària, perquè a l’estiu les platges estiguen en condicions per a aprofitar la temporada turística que nodrix en gran manera l’economia del nostre poble”.


Andrés Ripoll ha informat que “la setmana passada vam estar en la Direcció Provincial de Costes, la titularitat de la qual ha canviat i vam anar a presentar-nos a la nova Cap Provincial de Costes i a traslladar-li els problemes que tenim a Altea. Problemes que segons Ripoll són “bàsicament la recuperació de les platges afectades pels temporals; el projecte del Front Litoral i La Fatxada Marítim Costanera en la que es plantegen qüestions de delimitació marítim terrestre”.


Per a l’alcalde la receptivitat va ser molt bona per part de la Direcció Provincial de Costes e “inclús es va arribar a plantejar la realització d’un estudi i actuació conjunta en la Badia d’Altea, que inclou Alfàs i Altea i així quedem per a una vegada passat l’estiu portem plans i propostes per a començar a estudiar una actuació integral de la Badia”, ha conclòs Andrés Ripoll.

Pin It on Pinterest