Select Page

Per tercer any consecutiu, l’associació comarcal Jove’s Marina Baixa ha organitzat el concurs de pintura i escultura “Art Jove”. La iniciativa, junt amb altres propostes per l’entitat, ha sigut presentada este matí en l’Ajuntament d’Altea per alguns dels edils de Joventut els municipis de la qual estan integrats en l’Associació.
Com explicava l’edil alteà, Eloy Hidalgo, en el transcurs de la presentació, “Jove’s Marina Baixa és el consorci que reunix a 10 municipis de la comarca, quant a les regidories de Joventut. Tenim un entorn privilegiat per a desenvolupar polítiques de Joventut i això és el que tractem de fer des d’esta associació. Creiem que és el moment d’apostar per polítiques de formació per a acostar els jóvens al mercat laboral; d’ací que entre les nostres propostes està la d’organitzar cursos formatius”.
Respecte a les bases del Concurs Art Jove, Hidalgo ha ressenyat que és una convocatòria dirigida a jóvens d’entre 14 i 35 anys; la tècnica a utilitzar serà lliure i el format de l’obra no pot excedir 2m x 1,80m. El tema triat per a la present edició és “Joventut i valors ètics i morals.
El termini de presentació de les obres acabarà el 30 de setembre i esta podrà dur-se a terme en el Centre d’Informació Juvenil de cada municipi. Els municipis que estan adscrits a Jove’s Marina Baixa són: l’Alfàs del Pi, Altea, Benidorm, Callosa, Finestrat, la Nucia, La Vila Joiosa, Polop, Relleu i Sella.
Quant als premis que concedix el concurs, “es concedirà un únic premi d’1.000€ en cada modalitat i també hi haurà un premi especial a la millor obra de les realitzades pels menors de 18 anys, que consistirà en un notebook”, ha indicat l’edil alteà; qui ha recordat que les bases del concurs es poden consultar en www.jovesmarinabaixa.Es.
A més d’Eloy Hidalgo, ha intervingut en la presentació la regidora de Benidorm, Cristina Escoda, qui ha donat a conéixer la visita cultural al MARQ per a “disfrutar d’una exposició de gran valor artístic, cultural i científic sobre Egipte, en la que es poden veure sarcòfags restaurats per a l’ocasió”. La visita tindrà lloc el 29 de maig. El preu de l’excursió és de 3€ i inclou viatge, entrada i guia.
Finalment, ha parlat l’edil de Sella, José Jaime Rubio, qui ha avançat que Jove’s Marina Baixa “estem treballant en la petició de subvencions, com per exemple una a la Diputació Provincial perquè ens finance les activitats a realitzar el Dia Internacional de la Joventut, a més de cursos formatius com el que volem dur a terme d’animador juvenil.
Acompanyant els responsables de Joventut ja citats, han estat també els de Finestrat, Indalecio Rodríguez; de la Vila, Charo Escrig i d’Alfàs, Juan Carlos Cassià.

Pin It on Pinterest