Select Page

La convocatòria de projectes romandrà oberta fins al 28 de març.

L’organització de La Nit de l’Art convoca la setena edició d’este festival d’instal·lacions, vídeo creacions, dansa i performance amb l’obertura del període de presentació de projectes, que romandrà obert fins al proper 28 de març; segons indica l’edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez, que ha revelat que La Nit de l’Art 2024 tindrà lloc els dies 30 i 31 de maig i 1 de juny.

Com ha recordat l’edil, l’objecte de la convocatòria és dinamitzar la cultura i la creació contemporània al municipi d’Altea; platejant La Nit de l’Art com un espai viu d’experimentació i trànsit artístic.

Pel que fa a les bases de la convocatòria, Pepa Victoria Pérez ha apuntat que es tracta d’una convocatòria oberta, adreçada a la selecció d’innovadors projectes d’instal·lació, vídeo creació, dansa i/o performance per conformar un itinerari artístic temporal al nucli urbà .

Poden presentar els projectes artistes plàstics, visuals i ballarins/es, de forma individual o col·lectiva, de qualsevol nacionalitat i sense límit d’edat.

La selecció dels projectes es realitzarà mitjançant la valoració de les propostes presentades en funció de l’interès, l’originalitat i la qualitat del projecte; l’adaptació de la proposta a l’espai urbà escollit i la seua cura, així com la capacitat d’interacció entre les obres, l’espai i la ciutadania; la viabilitat del projecte a nivell tècnic i d’execució: facilitat de muntatge, cronograma o planificació temporal i pressupost estimat.

S’estableixen quatre categories d’intervenció urbana a triar, de les quals seran elegides 5 peces en total amb una dotació de 500€ cadascuna: dansa contemporània; instal·lació o intervenció; performance i vídeo creació.

La Documentació a aportar, de manera digital, contindrà un formulari de sol·licitud emplenat; fotocòpia del DNI o passaport de l’autor, autora o autors i/o autores del projecte; currículum; breu dossier amb imatges de treballs anteriors amb les corresponents fitxes tècniques; projecte a realitzar amb la categoria a què es presenta i espai escollit; títol i desenvolupament del projecte; sinopsi, objectius i memòria conceptual; fotografies de l’obra o imatges d’esbossos, croquis, models i/o maquetes de les peces en cas de ser inèdites. Si es disposa de material audiovisual produït, es recomana incloure imatges i enllaços web als vídeos allotjats a Vimeo o Youtube;

Les interessades i interessats a participar en esta convocatòria hauran d’enviar la documentació requerida per correu electrònic a nitdelartaltea@gmail.com  i cal especificar la llegenda Nit de l’Art 2024 i el nom de l’autor o autora.

El termini per a la presentació de la documentació finalitza el 28 de març de 2024. Una vegada rebuda la documentació, l’organització contestarà el correu per confirmar-ne la recepció.

Per a més informació consultar a www.alteacultural.com

 

Pin It on Pinterest