Select Page

Comerç i Caixaltea col·laboren en la iniciativa


Este matí, en la seu de l’Associació d’Empresaris i Professionals d’Altea, ha sigut presentada una nova edició del Baül d’AEPA. Una iniciativa que té per objectiu incentivar les compres en el comerç Altea i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, a través de la regidoria de Comerç que dirigix Miquel Zaragoza, i de Caixaltea. Així ho ha donat a conéixer el president de l’associació, José Davó, qui, a més, ha incitat als comerços d’Altea a obrir les seues portes els dissabtes a la vesprada, com una mesura més enfront de la crisi.
“Es tracta d’una campanya comercial en què tant usuaris com comerciants eixiran beneficiats. Els compradors participaran en un sorteig de nombrosos regals que tindrà lloc la segona setmana de maig i els comerciants veuran incrementades les vendes”, hi ha assenyalat Davó.
Des de la presidència d’AEPA s’ha recordat els nombrosos cursos que s’estan impartint en el si de l’entitat, com ara el d’operador de maquinària, el de riscos laborals, de tastador de vins, entre altres. Així mateix, Davó ha recordat que per a organitzar un curs en AEPA tan sols és necessari reunir a 15 alumnes i la formació és gratuïta.
Respecte a una nova edició del Baül d’AEPA, el president de Caixaltea, Jaime Sellés, ha comentat, “com a entitat Caixaltea està darrere del comerç alteà i sempre que podem recolzarem les iniciatives d’AEPA com esta”. Sellés ha elogiat la labor de l’Associació d’Empresaris, al mateix temps que ha reconegut que “molta gent la desconeix i no la valora”. I ha reclamat una major valoració per part de la societat alteana al·legant que “es tracta d’una associació que treballa desinteressadament pels alteans a través dels sectors empresarial i comercial”. “Si els alteans ens bolquem a ajudar al comerç alteà, estic segur que facilitarem l’eixida a esta desagradable crisi”, ha conclòs el president de Caixaltea.
Finalment, ha sigut l’edil de Comerç el que ha clausurat l’acte de presentació del Baül de primavera, qui s’ha sumat a les paraules de Jaime Sellés, i ha afegit, “estem ací per a abonar a AEPA i la labor que desenvolupa. Com a Ajuntament procurem estar al seu costat en les distintes iniciatives i també en esta del Baül”.
Com a responsable màxim del comerç alteà, Zaragoza ha agraït les paraules de Sellés a favor del comerç i ha emfatitzat que “és necessari estar al costat de les associacions que el que fan és fomentar el comerç d’Altea, que és referent en la Marina Baixa”.
L’edil socialista ha recordat que el Setmana Santa els comerços podran obrir des del Diumenge de Rams al dilluns de Sant Vicent tots els dies. “Cal aprofitar estos moments per a poder vendre i també donar un ambient festiu al municipi”, ha conclòs Zaragoza.

Pin It on Pinterest